Siesta Panzió

+40.751.060.520
siestapanzio@yahoo.com

Bemutatkozás

A Siesta Panzió Csíkszereda központjától 400-500 méterre helyezkedik el, egy csendes és kellemes környéken.

A panziótól pár percnyi sétára van a város főutcája a Petőfi Sándor utca, ahol mindenki saját izlésének megfelelően szorakozhat, vacsorázhat vagy éppen ünnepelhet az itt kialakitott szorakozó helyeken.

A panzió öt szobával - amiből két darab kettő ágyas, két darab három ágyas és egy francia ággyal - várja vendégeinket. Francia ágyas szobánk Jacuzzival rendelkezik, az elszállásolható személyek száma összesen 12-14.

Igényesen berendezett szobáink minibárral, színes tv, kábeltelevízióval, internetes csatlakozási lehetőséggel, központi fűtéssel vannak ellátva.

Pihenés Csíkszereda szívében

A panzió öt szobával - amiből két darab kettő ágyas, két darab három ágyas és egy francia ággyal - várja vendégeinket. Francia ágyas szobánk Jacuzzival rendelkezik, az elszállásolható személyek száma összesen 12.

Kényelmes szobák

Igényesen berendezett szobáink minibárral, színes tv, kábeltelevízióval, internetes csatlakozási lehetőséggel, központi fűtéssel vannak ellátva.

 

Teljesen felszerelt konyha áll vendégeink rendelkezésére és a félemeleten egy tágas ebédlő, ahol kellemes környezetben társaloghatnak és elfogyaszthatják ebédjüket vagy vacsorájukat.

Biztonságos pihenés

Recepciónknál széf található.

Kamerával őrzött parkolót biztosít a panzió.

     

Tágas zöld udvar

A panzióhoz tágas, zárt udvar tartozik, ahol a gyerekeknek játszásra alkalmas füves terület van, kerti partik rendezésére is alkalmas.

 

A Siesta helye

Célunk hogy a panziónk vendégeinek különleges körülményekkel rendelkező pihenőhelyet biztosítsunk, a legjobb környezetet és hangulatot lazításra. egyszóval a tökéletes "Siesta" helyét.

Várjuk vendégeinket, egy nyugodt, csendes és kényelmes környezetben.

 

 

Áraink  2018.Március 01 –2018. November 01.között

Szoba tusolóval egy személy részére / éjszaka/1 személy 90.00 Ron

Szoba tusolóval kettő személy részére / éjszaka/2 személy 110.00 Ron

Szoba tusolóval  három személy részére / éjszaka/3 személy 150.00Ron

Francia ágyas szoba Jacuzzyval / éjszaka . 130.00Ron.

Áraink  2018.November .01 – 2019.Március.01. között

Egy személynek szoba tusolóval / éjszaka/1 személy 80.00 Ron

Kettő személynek szoba tusolóval / éjszaka/2 személy 100.00 Ron

Három személynek szoba tusolóval / éjszaka/3 személy 140.00Ron

Francia ágyas szoba Jacuzzyval / éjszaka/ 120.00Ron.

 

Pótágy/darab       40.00 Ron

5 éven aluli gyerekek részére ingyen

Reggeli/ személy...15.00 Ron – kérésre

*Katolikus Pünkösd ünnep és Szilveszter  időszakában áraink változhatnak. Ajánlatot  kérésre levélben küldünk

Belső Rendszabályzat

Kedves Vendégeink!

 

Helyfoglalás esetén a Siesta *** panzióban magától értendő, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta az alábbi házirendben foglaltakat.

Foglalás érvényességéhez a szállásdíj 30% - 50%-nak megfelelő összegű foglaló megfizetése szükséges. A foglaló fizetésének határidejét a visszaigazolás tartalmazza. 

A foglalón túl fennmaradó összeg készpénzben a helyszínen, érkezéskor fizetendő.

1.A SIESTA panzióban való elszállásolás érdekében az érkezésnél a vendég köteles felmutatni  a következő dokumentumokat:  személyazonossági kártya, utlevél, voucher vagy keresztlevél/ek 14 éven aluli gyerekeknél. A szálláshely elfoglalásakor Törvény előirásoknak megfelelően bejelentkezési ürlapot kérünk kitölteni.

2.Az elszállásolási nap kezdődik 13:00-18:00 óra között (amikor a szoba átvehető, elfoglalható, check-in),és befejeződik másnap déli 12:00 órakor (amikor a szobát el kell hagyni, check-out).

3. A szálláshely elfoglalásakor Törvény előirásoknak megfelelően bejelentkezési ürlapot kérünk kitölteni, a szolgáltatások ellenértékét megérkezéskor kell kifizetni.

4. Abban az esetben, ha a vendégek az egyeztetett foglalással ellentétben hamarabb szeretnének a szálláshelyről távozni, kötelesek a szolgáltatás teljes költségét megfizetni, beleértve a lemondott időszakot is.

5.A vendégeinknek kötelessége értesiteni a panziót a következő telefon számok valamelyikén : 0751-060-520, ha később érkeznek mint a szoba átvevésére megszabott idő,ami nem más mint 18:00 óráig, ellenkező esetben a foglalás érvénytelen és az előleg összege nem utalódik vissza a vendégnek.

6.A kései távozást (max.4 ora,) 12:00-16:00-ig, 24 orával előtte be kell jelenteni a recepcionál,ahol megállapitják a lehetőségek szerint a tovább maradást.

16:00-18:00 között a vendég 40.00 Ron-t fizet,  a 18:00-20:00 óra közti késői távozásért a vendég köteles kifizetni az  egy napi szállás ,reggeli nélkuli ár 50%-át.

7. Lemondási feltételek- 90 nappal érkezés előtti lemondásnál az előleget vissza utaljuk a banki költségek levonásával,amely költségek a foglaló lemondását igénylőt terhelik, kivételt képez a Szilveszteri és a Katolikus Pünkösdi időszakra lemondott foglalások, ezen esetben az előleg nem vissza utalandó. 

Érkezés előtt 90 nap és 30 nap közötti lemondás esetén 50%-át  az előlegből vissza utaljuk a banki költségek levonásával, amely költségek a foglaló lemondását igénylőt terhelik, kivételt képez a Szilveszteri és a Katolikus Pünkösdi időszakra lemondott foglalások, ezen esetben az előleg nem vissza utalandó.

Érkezés előtt 30 nappal, és foglalóval megerősített foglalások lemondása esetén az előzetesen kifizetett összeget nem utaljuk vissza, a szálláshely javaslatára a foglalást egy másik időpontra áttervezzük. Ha a foglalás átütemezését ugyanazon időtartam és feltételek mellett az ügyfelek nem fogadják el, akkor az ügyfél előre kifizetett összegét nem utaljuk vissza. 

8.A reggeli 07:30-10:00 óra  között kerül felszolgálásra. 

9.A konyhát és az udvaron található felszereléseket a vendégek használhatják.

10,Kérjük a szálláshely épületeit, eszközeit rendeltetésszerűen használni, a tűz- és balesetvédelmi szabályokat betartani.

11.Tilos a szobákba bevinnni és használni elektromos készülékeket (kávéfőző,vasaló,vizmelegitő stb.)

12.Tilos a panzió területére állatot behozni.

13.Bármilyen kisebb-nagyobb, konyhában vagy szobában történő kár esetén,a vendégek kötelesek ezt jelezni a panzió recepcioján.

14. Biztonsági okok miatt 10 év alatti gyermeket tilos a szobában és a teljes objektum más területein szülői/gondozói felügyelete nélkül hagyni. A szálláshely nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak.

15. Kérjük a csendet megőrizni 23.00-07.00 óra között. A szállásadó nem felel a vendégek közötti esetleges nézeteltérésekért, konfliktusokért, de a törvényes előírások értelmében megteszi a szükséges intézkedéseket a rend fenntartása és a vendégek biztonsága érdekében az elszállásolási intézmény területén belül.

16. A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer) felelősséget nem vállal a szálláshely. A vendég köteles vigyázni a személyes dolgaira és értékeire. Amennyiben a szálláshelyen hagyja őket, vállalja a felelősséget az esetleges eltűnésükért. Ez a felelősség a tulajdonost nem terheli. Amennyiben elhagyja a szállást, kötelező bezárni az ajtót és becsukni az ablakokat.

17. Nem megengedett a bútort áthelyezni szobán belül, vagy az egyik helységből a másikba, és kivinni a benti felszereléseket, törölközőt vagy takarót.

18. A szálláshely belső és külső részébe szigorúan tilos beengedni olyan személyeket, akik nem használói annak a szálláshelységnek. Amennyiben a személyzet észrevesz olyan személyeket, akik nincsenek regisztrálva vagy nincsenek bejelentve a foglalás során, akkor a tulajdonosnak teljes körű jogában áll lemondani a foglalást és távozásra kötelezni a vendéget.

19. TILOS tűzveszélyes, robbanásveszélyes anyagok tárolása a panzió területén vagy épületén belül (benzin, petróleum, gázpalack, petárda stb.).

20. A grillező tűzhelyeken keletkezett hamut pléhvödörbe gyűjtjük. Tilos a hamut a szemetesbe önteni, mert az meggyulladhat! Tűzgyújtáshoz engedélyt kell kérni a recpciónál. 

21. Tűz vagy egyéb rendellenesség észlelésékor vagy valamilyen berendezés hibás működése esetén szíveskedjenek a személyzetet azonnal értesíteni.

22.Az 50W teljesítményt meghaladó elektromos berendezések használata szigorúan tilos. Mobiltelefon, fényképező gép, PC, laptop, video kamera töltőt (vagy más elektromos berendezést) felügyelet nélkül tilos a konnektorba csatlakoztatva hagyni.

23. TILOS A DOHÁNYZÁS  a panzió épületében, a jelenlegi törvények szerint, ellenkező esetben kénytelenek leszünk eltanácsolni  vendégeinket vagy birságot fizettetni.Dohányozni az  udvaron a kijelölt helyeken megengedett. A cigarettacsikket kérjük az erre a célra fenntartott hamuzókba, szíveskedjenek eldobni.

24A panzió területére bármilyen lőfegyvert bevinni tilos. Az ilyen eszközöket a recepción le kell adni,  az erre kijelölt páncélszekrénybe kötelező módon el kell helyezni.

25. Balesetről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a szállás vezetőjét azonnal tájékoztatni szükséges.

26. A szállásról kizárhatóak azon  személyek, akik  bűncselekményt vagy szándékos rongálást követnek el o saját vagy más testi épségét veszélyeztetik, este 22.00 és 6.00 óra között a pihenni vágyó vendégek nyugalmat zavarja. A tulajdonos jogában áll eltanácsolni a szálláshelyről, ha a vendég nem tartja be a házirendet, és ha megbontja a békét. A szállás lemondása esetében, a házirend megsértése miatt, a vendégnek a befizetett összeg nem adódik vissza. 

27. Utólagos reklamációt nem fogadunk el, cask az itt tartozkodás ideje alatt .

Kérjük, hogy problémáival,  javaslataival, kéréseivel forduljon a szálláshely munkatársaihoz..

 

 

Foglalási Lehetőségek

Telefon
+40.751.060.520


Email
siestapanzio@yahoo.com

Å°rlap
Online szoba foglalás